Skäm bort dig själv med våra favoritscampispett, marinerade i en smakrik tigersås och grillade till perfektion. En riktig smakexplosion!
INSTRUKTIONER
Tina scampispetten i kylen under natten eller snabbtina försiktigt i ljummet vatten.
Lägg spetten i en form och häll på rapsolja så det täcker spetten samt Tiger Sause av märket Try Me samt salt, svartpeppar och chilipulver/flakes.
Vänd runt och låt marineras i ca 30 minuter.
Grilla ca 2-3 minuter på varje sida.
Servera med ris och en trevlig sallad och gärna en kall sås av créme fraiche, sweet n chili sås (Ej tomatbaserad utan den man har till kyckling och ris.)
Vi rekommenderar även Rydbergs potatissallader, orginal, purjolök eller grillsmaken chili/paprika.
Om oss
Vi är en av Stockholms största hemleverantörer av fisk och skaldjur. Med flera tusen nöjda kunder erbjuder vi alltid exemplarisk service till kunderna och den allra högsta kvalitén på varorna.