Vi använder både egna cookies och tredjepartscookies.
Cookies används till:
Nödvändiga funktioner på webbplatsen
Statistik och webbanalys
Marknadsföring
Generella
Nödvändiga cookies hjälper med att göra vår webbplats mer användbar genom att aktivera grundläggande funktioner,
så som sidnavigering och övrig funktionallitet för användarupplevelsen.
Dessa cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt.
Statistiska
Statistiska cookies hjälper oss att förstå hur besökarna interagerar med webbplatsen genom att samla in och rapportera information.
Informationen används t ex för att kunna förbättra användarens upplevelse på webbplatsen.
Marknadsföring
Vi använder marknadsföringscookies till att spåra besökare gränsöverskridande på olika webbplatser, både vår och tredje part.
Syftet är att visa dig annonser som är relevanta och engagerande och därmed mer värdefulla för oss och tredjepartsannonsörer.
Lägg laxfiléerna på en bakplåt täckt med bakplåtspapper eller i en ugnsfast form.
Ringla olivolja över laxfiléerna och se till att de är jämnt täckta.
Strö över salt och svartpeppar över laxen, efter smak.
Hacka färsk rosmarin och strö över laxen. Tryck lite för att få rosmarinen att fästa på laxen.
Krossa rosépepparkornen lite lätt i en mortel eller med baksidan av en sked för att öppna upp smakerna. Strö över laxen.
Tillaga i ugnen i cirka 18-20 minuter, eller tills laxen är genomstekt och har fått en fin gyllenbrun färg.
När laxen är klar, ta ut den från ugnen och låt den vila i några minuter.
Servera laxen varm, garnerad med skivor av citron om så önskas.
Det här receptet ger en enkel, men smakrik måltid med smak av rosmarin och rosépeppar. Servera laxen med dina favorittillbehör som ugnsrostade rotfrukter, klyftpotatis eller en fräsch sallad för en komplett måltid. Smaklig måltid!
Om oss
Vi är en av Stockholms största hemleverantörer av fisk och skaldjur. Med flera tusen nöjda kunder erbjuder vi alltid exemplarisk service till kunderna och den allra högsta kvalitén på varorna.