Vi använder både egna cookies och tredjepartscookies.
Cookies används till:
Nödvändiga funktioner på webbplatsen
Statistik och webbanalys
Marknadsföring
Generella
Nödvändiga cookies hjälper med att göra vår webbplats mer användbar genom att aktivera grundläggande funktioner,
så som sidnavigering och övrig funktionallitet för användarupplevelsen.
Dessa cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt.
Statistiska
Statistiska cookies hjälper oss att förstå hur besökarna interagerar med webbplatsen genom att samla in och rapportera information.
Informationen används t ex för att kunna förbättra användarens upplevelse på webbplatsen.
Marknadsföring
Vi använder marknadsföringscookies till att spåra besökare gränsöverskridande på olika webbplatser, både vår och tredje part.
Syftet är att visa dig annonser som är relevanta och engagerande och därmed mer värdefulla för oss och tredjepartsannonsörer.
Salt och peppar Dela blomkålen i mindre bitar och koka i saltat vatten ca 5minuter tills de är mjuka. Mixa blomkålen med en stavmixer tillsammans med grädde och smöret. Smaka av med salt och peppar.
INSTRUKTIONER
Stek torsken med skinnsidan neråt i ca 4 minuter på medelhög värme, vänd och stek tills innetemperaturen är 52°.
Koka mindre buketter av romanescon i lättsaltat vatten på medelvärme i ca 5 minuter.
Smält smöret på låg värme utan omrörning. När allt är smält, separera det klara smörfettet och bottensatsen.
Servera torsken och blomkålspurén med romanesco och häll över det klara smörtettet.
Om oss
Vi är en av Stockholms största hemleverantörer av fisk och skaldjur. Med flera tusen nöjda kunder erbjuder vi alltid exemplarisk service till kunderna och den allra högsta kvalitén på varorna.