Hetta upp olivolja i en stekpanna på medelhög värme. Krydda tonfiskkotletterna med salt och peppar, och stek dem i 3-4 minuter på varje sida tills de får en fin yta men är lätt rosa inuti. Ställ åt sidan.
Lägg blandsallad, skivad avokado, kokta ägg, rödlök och paprika på ett stort fat.
Vispa ihop olivolja, vitvinsvinäger, dijonsenap, honung, salt och peppar. Ringla dressingen över salladen.
Skär tonfiskkotletterna i mindre bitar och lägg dem ovanpå salladen. Strö över färsk dill och svarta sesamfrön.
Servera direkt medan tonfisken är varm, med extra dressing vid sidan om om så önskas.
Njut av denna smakrika och balanserade tonfisksallad, där varje tugga bjuder på fräscha ingredienser och härliga kontraster – perfekt för en hälsosam och tillfredsställande måltid!
Om oss
Vi är en av Stockholms största hemleverantörer av fisk och skaldjur. Med flera tusen nöjda kunder erbjuder vi alltid exemplarisk service till kunderna och den allra högsta kvalitén på varorna.