Vi använder både egna cookies och tredjepartscookies.
Cookies används till:
Nödvändiga funktioner på webbplatsen
Statistik och webbanalys
Marknadsföring
Generella
Nödvändiga cookies hjälper med att göra vår webbplats mer användbar genom att aktivera grundläggande funktioner,
så som sidnavigering och övrig funktionallitet för användarupplevelsen.
Dessa cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt.
Statistiska
Statistiska cookies hjälper oss att förstå hur besökarna interagerar med webbplatsen genom att samla in och rapportera information.
Informationen används t ex för att kunna förbättra användarens upplevelse på webbplatsen.
Marknadsföring
Vi använder marknadsföringscookies till att spåra besökare gränsöverskridande på olika webbplatser, både vår och tredje part.
Syftet är att visa dig annonser som är relevanta och engagerande och därmed mer värdefulla för oss och tredjepartsannonsörer.
Blanda salt, socker och kallt vatten. Lägg ner torsken och låt den rimma i 1-2h.
Koka potatisen och sätt ugnen på 150°
Ta ur torsken från rimningslagen. Stek fisken på båda sidor i rikligt med smör så att den får en fin yta, salta och peppra. Lägg sedan torsken i en ugnsform tillsammans med coctailtomaterna och tillaga till fisken uppnår 54° ca 10-15 minuter.
Servera med kokt potatis och toppa fisken med brynt smör alternativt en örtolja.
Oliver och kapris passar utmärkt till.
Om oss
Vi är en av Stockholms största hemleverantörer av fisk och skaldjur. Med flera tusen nöjda kunder erbjuder vi alltid exemplarisk service till kunderna och den allra högsta kvalitén på varorna.