Vi använder både egna cookies och tredjepartscookies.
Cookies används till:
Nödvändiga funktioner på webbplatsen
Statistik och webbanalys
Marknadsföring
Generella
Nödvändiga cookies hjälper med att göra vår webbplats mer användbar genom att aktivera grundläggande funktioner,
så som sidnavigering och övrig funktionallitet för användarupplevelsen.
Dessa cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt.
Statistiska
Statistiska cookies hjälper oss att förstå hur besökarna interagerar med webbplatsen genom att samla in och rapportera information.
Informationen används t ex för att kunna förbättra användarens upplevelse på webbplatsen.
Marknadsföring
Vi använder marknadsföringscookies till att spåra besökare gränsöverskridande på olika webbplatser, både vår och tredje part.
Syftet är att visa dig annonser som är relevanta och engagerande och därmed mer värdefulla för oss och tredjepartsannonsörer.
Förbered torsken genom att torka av den med hushållspapper. Salta på båda sidorna.
Krossa svart- och rosépepparkornen lätt med en mortel.
Värm upp smör i en stekpanna på medelhög värme. Lägg torsken i pannan och stek i ca 3-4 minuter på varje sida, eller tills den är genomstekt och har fått en fin gyllenbrun yta.
Strax innan torsken är klar, tillsätt de krossade pepparkornen i pannan för att smaksätta fisken. Pressa även över citronsaft över filéerna och strö över färsk dill för extra smak och färg.
I en stor salladsskål, kombinera färsk bladspenat, halverade körsbärstomater, urkärnade och skivade svarta oliver, tunt skivad rödlök och grovhackad persilja.
I en liten skål, vispa ihop citronsaft, olivolja, salt och svartpeppar för att göra dressingen.
Häll dressingen över salladen och blanda försiktigt så att alla ingredienser är jämnt täckta.
Servera den stekta torsken ovanpå eller bredvid salladen på tallrikar.
Garnera torsken med ytterligare färsk dill och persilja om så önskas.
Servera genast och njut av den läckra kombinationen av stekt torsk med peppar och citron tillsammans med den fräscha bladspenatsalladen!
Detta recept ger en hälsosam och smakrik måltid som är perfekt för lunch eller middag. Kokt potatis eller couscous passar utmärkt till torsken. Smaklig måltid!
Om oss
Vi är en av Stockholms största hemleverantörer av fisk och skaldjur. Med flera tusen nöjda kunder erbjuder vi alltid exemplarisk service till kunderna och den allra högsta kvalitén på varorna.