Vi använder både egna cookies och tredjepartscookies.
Cookies används till:
Nödvändiga funktioner på webbplatsen
Statistik och webbanalys
Marknadsföring
Generella
Nödvändiga cookies hjälper med att göra vår webbplats mer användbar genom att aktivera grundläggande funktioner,
så som sidnavigering och övrig funktionallitet för användarupplevelsen.
Dessa cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt.
Statistiska
Statistiska cookies hjälper oss att förstå hur besökarna interagerar med webbplatsen genom att samla in och rapportera information.
Informationen används t ex för att kunna förbättra användarens upplevelse på webbplatsen.
Marknadsföring
Vi använder marknadsföringscookies till att spåra besökare gränsöverskridande på olika webbplatser, både vår och tredje part.
Syftet är att visa dig annonser som är relevanta och engagerande och därmed mer värdefulla för oss och tredjepartsannonsörer.
2 tsk dijonsenap Vispa ihop äggulorna med rivet limeskal, limesaft och senap. Tillsätt oljan i tunn stråle tills önskad konsistens. Rör i pressad vitlök och smaka av med salt och peppar.
INSTRUKTIONER
Skär potatisen till klyftor och marinera med rapsolja, salt och peppar.
Tillaga potatisen på 225° i 20-25 minuter.
Grilla eller stek marulk i riktligt med smör i en grillstekpanna. Tillaga ca 3-4minuter på varje sida tills innetemperaturen är 42-46°. Grilla/stek även paprikan delad i två.
Servera med limeaioli.
Om oss
Vi är en av Stockholms största hemleverantörer av fisk och skaldjur. Med flera tusen nöjda kunder erbjuder vi alltid exemplarisk service till kunderna och den allra högsta kvalitén på varorna.