Vi använder både egna cookies och tredjepartscookies.
Cookies används till:
Nödvändiga funktioner på webbplatsen
Statistik och webbanalys
Marknadsföring
Generella
Nödvändiga cookies hjälper med att göra vår webbplats mer användbar genom att aktivera grundläggande funktioner,
så som sidnavigering och övrig funktionallitet för användarupplevelsen.
Dessa cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt.
Statistiska
Statistiska cookies hjälper oss att förstå hur besökarna interagerar med webbplatsen genom att samla in och rapportera information.
Informationen används t ex för att kunna förbättra användarens upplevelse på webbplatsen.
Marknadsföring
Vi använder marknadsföringscookies till att spåra besökare gränsöverskridande på olika webbplatser, både vår och tredje part.
Syftet är att visa dig annonser som är relevanta och engagerande och därmed mer värdefulla för oss och tredjepartsannonsörer.
Koka bulgurn enligt anvisningarna på förpackningen, använd grönsaksbuljong istället för vatten för extra smak.
Under tiden, förvärm ugnen till 200 grader.
Lägg laxfiléerna på en ugnsform som är lätt insmord med olivolja. Pensla laxfiléerna med lite olivolja och citronsaft. Krydda med salt och peppar efter smak. Tillaga i ugnen ca 20-25 minuter
Skär små bitar av morötter, zucchini, röd paprika, lök och vitlök och lägg i en skål. Tillsätt lite olivolja, salt och peppar och blanda väl., eller tills laxen är genomstekt.
Stek grönsaksblandningen och tillsätt den kokta bulgurn när grönsakerna är genomstekta.
Servera laxen med bulgurblandningen och garnera med färsk hackad persilja.
Detta recept ger en näringsrik och välbalanserad måltid med massor av smak. Det är perfekt för en hälsosam och god middag som passar både vardag och festliga tillfällen. Smaklig måltid!
Om oss
Vi är en av Stockholms största hemleverantörer av fisk och skaldjur. Med flera tusen nöjda kunder erbjuder vi alltid exemplarisk service till kunderna och den allra högsta kvalitén på varorna.