Förvärm ugnen till 200°C (180°C om du använder varmluft).
Placera laxfiléerna i en ugnsform. Ringla över olivolja och citronsaft, och krydda med salt och peppar.
Grädda laxen i ugnen i 15-20 minuter, eller tills den är genomstekt och lätt faller isär när du trycker på den med en gaffel.
Grekiska salladen:
I en stor skål, blanda ihop gurka, tomater, rödlök, fetaost och svarta oliver.
Tillsätt ruccola och ringla över olivolja och rödvinsvinäger. Smaka av med salt och peppar. Blanda försiktigt.
Servering:
Ta ut laxen ur ugnen och låt den vila i ett par minuter.
Servera laxen varm tillsammans med den grekiska salladen på sidan.
Tips: servera med krispiga klyftpotatisar och en fräsch tzatziki för en komplett och läcker middag!
Om oss
Vi är en av Stockholms största hemleverantörer av fisk och skaldjur. Med flera tusen nöjda kunder erbjuder vi alltid exemplarisk service till kunderna och den allra högsta kvalitén på varorna.