Blanda potatisarna med olivolja, paprikapulver, salt och peppar.
Lägg potatisarna på en bakplåt och rosta i ugnen i 25-30 minuter, tills de är gyllenbruna och genomstekta.
Asiatisk coleslaw:
Strimla vitkål, morötter och paprika.
Blanda tillsammans med hackad salladslök och koriander i en stor skål.
I en separat skål, vispa ihop limejuice, sojasås, risvinäger, sesamolja, ingefära, vitlök, honung, salt och peppar.
Häll dressingen över grönsakerna och blanda väl så att alla ingredienser är jämnt täckta.
Kryddig gös:
Blanda paprikapulver, spiskummin, vitlökspulver, lökpulver, salt och peppar i en skål.
Gnid in kryddblandningen på båda sidor av gösfiléerna.
Värm oljan i en stekpanna på medelhög värme. Stek gösen i 3-4 minuter per sida tills den är gyllenbrun och genomstekt. Lägg gösen åt sidan och täck med aluminiumfolie för att hålla den varm.
En komplett rätt som fungerar lika bra till vardags som vid festliga tillfällen. Servera och njut!
Om oss
Vi är en av Stockholms största hemleverantörer av fisk och skaldjur. Med flera tusen nöjda kunder erbjuder vi alltid exemplarisk service till kunderna och den allra högsta kvalitén på varorna.