Vi använder både egna cookies och tredjepartscookies.
Cookies används till:
Nödvändiga funktioner på webbplatsen
Statistik och webbanalys
Marknadsföring
Generella
Nödvändiga cookies hjälper med att göra vår webbplats mer användbar genom att aktivera grundläggande funktioner,
så som sidnavigering och övrig funktionallitet för användarupplevelsen.
Dessa cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt.
Statistiska
Statistiska cookies hjälper oss att förstå hur besökarna interagerar med webbplatsen genom att samla in och rapportera information.
Informationen används t ex för att kunna förbättra användarens upplevelse på webbplatsen.
Marknadsföring
Vi använder marknadsföringscookies till att spåra besökare gränsöverskridande på olika webbplatser, både vår och tredje part.
Syftet är att visa dig annonser som är relevanta och engagerande och därmed mer värdefulla för oss och tredjepartsannonsörer.
Lägg laxfiléerna på en bakplåt täckt med bakplåtspapper eller i en ugnsfast form.
Hacka timjan och rosmarin fint och lägg i en liten skål, blanda tillsammans med honung, olivolja, salt och svartpeppar.
Pensla laxfiléerna med honung-kryddblandningen. Se till att de är jämnt täckta.
Skiva citronen och lägg citronskivorna ovanpå laxfiléerna eller brevid i formen.
Tillaga laxen i den förvärmda ugnen i cirka 18-20 minuter, eller tills laxen har en innertemperatur på 52-56°C.
När laxen är klar, ta ut den från ugnen och låt den vila i några minuter.
Servera laxen varm, garnerad med färsk timjan och rosmarin om så önskas.
Detta recept ger en härlig kombination av sötma från honungen, doft av timjan och rosmarin samt syrlighet från citronen. Komplettera laxen med ugnsrostad potatis, ris eller potatismos. Smaklig måltid!
Om oss
Vi är en av Stockholms största hemleverantörer av fisk och skaldjur. Med flera tusen nöjda kunder erbjuder vi alltid exemplarisk service till kunderna och den allra högsta kvalitén på varorna.