Vi använder både egna cookies och tredjepartscookies.
Cookies används till:
Nödvändiga funktioner på webbplatsen
Statistik och webbanalys
Marknadsföring
Generella
Nödvändiga cookies hjälper med att göra vår webbplats mer användbar genom att aktivera grundläggande funktioner,
så som sidnavigering och övrig funktionallitet för användarupplevelsen.
Dessa cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt.
Statistiska
Statistiska cookies hjälper oss att förstå hur besökarna interagerar med webbplatsen genom att samla in och rapportera information.
Informationen används t ex för att kunna förbättra användarens upplevelse på webbplatsen.
Marknadsföring
Vi använder marknadsföringscookies till att spåra besökare gränsöverskridande på olika webbplatser, både vår och tredje part.
Syftet är att visa dig annonser som är relevanta och engagerande och därmed mer värdefulla för oss och tredjepartsannonsörer.
Koka upp salt och vatten till rimlagen och låt det kallna helt. Lägg fiskbitarna i lagen. Låt det stå kallt en timme.
Sätt ugnen på 125 grader.
Stek sedan hälleflundran i smör på båda sidor snabbt tills den fått gyllene färg.
Lägg fisken i en ugnsform. Låt bakas till en innertemperatur av 56 grader. Det tar cirka 15 minuter beroende på tjocklek.
Skär bort den träiga nedersta delen av sparrisen och stek den sedan krispig i smör och salta efter smak.
Sandefjordsåsen:
Koka upp grädden i en liten kastrull.
Vispa i crème fraichen och låt koka upp igen.
Ta från värmen och tillsätt smöret i klickar under vispning.
Smaka av med salt och citronsaft. Tillsätt gräslöken.
Servera sandefjordsåsen varm eller ljummen.
Servera hälleflundran med sandefjordsåsen tillsammans med sparrisen. Klyftpotatis eller potatismos passar utmärkt till detta recept. Smaklig måltid!
Om oss
Vi är en av Stockholms största hemleverantörer av fisk och skaldjur. Med flera tusen nöjda kunder erbjuder vi alltid exemplarisk service till kunderna och den allra högsta kvalitén på varorna.