Vi använder både egna cookies och tredjepartscookies.
Cookies används till:
Nödvändiga funktioner på webbplatsen
Statistik och webbanalys
Marknadsföring
Generella
Nödvändiga cookies hjälper med att göra vår webbplats mer användbar genom att aktivera grundläggande funktioner,
så som sidnavigering och övrig funktionallitet för användarupplevelsen.
Dessa cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt.
Statistiska
Statistiska cookies hjälper oss att förstå hur besökarna interagerar med webbplatsen genom att samla in och rapportera information.
Informationen används t ex för att kunna förbättra användarens upplevelse på webbplatsen.
Marknadsföring
Vi använder marknadsföringscookies till att spåra besökare gränsöverskridande på olika webbplatser, både vår och tredje part.
Syftet är att visa dig annonser som är relevanta och engagerande och därmed mer värdefulla för oss och tredjepartsannonsörer.
1 1/2 msk maizenaredning Koka upp buljongen, vinet och tomatpurén och tillsätt redningen. Låt småkoka några minuter.
INSTRUKTIONER
Skala och skär rotsellerin i mindre bitar, koka i saltat vatten tills de mjuknat. Mixa sedan ihop med smör, grädde och smaka av med salt och peppar.
Stek hälleflundran snabbt i smör tills den får fin yta. Tillaga sedan klart i ugnen på 150° tills innetemperaturen är 52°.
Skär upp champinjonerna och stek tillsammans med bacon.
Servera hälleflundran med rotselleripuren, rödvinssåsen, knaperstekt bacon och champinjonerna. Toppa med de inlagda vitlöksklyftorna.
Om oss
Vi är en av Stockholms största hemleverantörer av fisk och skaldjur. Med flera tusen nöjda kunder erbjuder vi alltid exemplarisk service till kunderna och den allra högsta kvalitén på varorna.