Vi använder både egna cookies och tredjepartscookies.
Cookies används till:
Nödvändiga funktioner på webbplatsen
Statistik och webbanalys
Marknadsföring
Generella
Nödvändiga cookies hjälper med att göra vår webbplats mer användbar genom att aktivera grundläggande funktioner,
så som sidnavigering och övrig funktionallitet för användarupplevelsen.
Dessa cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt.
Statistiska
Statistiska cookies hjälper oss att förstå hur besökarna interagerar med webbplatsen genom att samla in och rapportera information.
Informationen används t ex för att kunna förbättra användarens upplevelse på webbplatsen.
Marknadsföring
Vi använder marknadsföringscookies till att spåra besökare gränsöverskridande på olika webbplatser, både vår och tredje part.
Syftet är att visa dig annonser som är relevanta och engagerande och därmed mer värdefulla för oss och tredjepartsannonsörer.
Börja med pico de gallo: Skala löken, hacka den, mango, tomaterna, koriander och chili.
Dela limen och pressa ur saften. Blanda allt i en skål och krydda med salt. Ställ åt sidan.
Skär rödlöken och avokadon i skivor och strimla vitkålen.
Stek scampin i rapsolja med kryddblandningen.
Fyll varje tortilla bröd med vitkål, rödlök, avokado, Pico de gallo blandningen, scampin och toppa med koriander samt limesaft.
Detta recept ger läckra fish tacos som är fyllda med smak och textur från saftig scampi, krämiga avokadon, och kryddiga pico de gallo. De är perfekta för en middag eller som en del av en festlig buffé. Smaklig måltid!
Om oss
Vi är en av Stockholms största hemleverantörer av fisk och skaldjur. Med flera tusen nöjda kunder erbjuder vi alltid exemplarisk service till kunderna och den allra högsta kvalitén på varorna.