Färsk fisk direkt hem till din dörr. Vår leveranstid är 1-3 dagar inom Stockholm

Fishtaco med scampi

För 4 personer

INGREDIENSER

  • 400 g  scampi
  • 1 påse Santa maria kryddblandning Fish taco
  • 2 msk rapsolja
  • Salt och svartpeppar
  • 1/4 st vitkål
  • 8 st mjuka tortillabröd 
  • 1 st rödlök
  • 2 st mogna avokado
  • Färsk koriander 
  • Limeklyftor för servering
Pico de gallo
  • 1 st rödlök
  • 1 dl mango
  • 3 st tomater
  • 1 kruka koriander
  • 1/2  röd chili
  • 1 st lime
  • Salt

INSTRUKTIONER

  • Börja med pico de gallo: Skala löken, hacka den, mango, tomaterna, koriander och chili.
  • Dela limen och pressa ur saften. Blanda allt i en skål och krydda med salt. Ställ åt sidan.
  • Skär rödlöken och avokadon i skivor och strimla vitkålen.
  • Stek scampin i rapsolja med kryddblandningen.
Fyll varje tortilla bröd med vitkål, rödlök, avokado, Pico de gallo blandningen, scampin och toppa med koriander samt limesaft. 

Detta recept ger läckra fish tacos som är fyllda med smak och textur från saftig scampi, krämiga avokadon, och kryddiga pico de gallo. De är perfekta för en middag eller som en del av en festlig buffé. Smaklig måltid!