Vi använder både egna cookies och tredjepartscookies.
Cookies används till:
Nödvändiga funktioner på webbplatsen
Statistik och webbanalys
Marknadsföring
Generella
Nödvändiga cookies hjälper med att göra vår webbplats mer användbar genom att aktivera grundläggande funktioner,
så som sidnavigering och övrig funktionallitet för användarupplevelsen.
Dessa cookies är nödvändiga för att webbplatsen ska fungera korrekt.
Statistiska
Statistiska cookies hjälper oss att förstå hur besökarna interagerar med webbplatsen genom att samla in och rapportera information.
Informationen används t ex för att kunna förbättra användarens upplevelse på webbplatsen.
Marknadsföring
Vi använder marknadsföringscookies till att spåra besökare gränsöverskridande på olika webbplatser, både vår och tredje part.
Syftet är att visa dig annonser som är relevanta och engagerande och därmed mer värdefulla för oss och tredjepartsannonsörer.
Remouladsås passar också utmärkt till fisken. För 4 personer
INGREDIENSER
1-2 st rödspättafiléer per person
2 st ägg
2 dl mjöl
2 dl ströbröd alternativt panko
smör och rapsolja
REMOULADSÅS
1 burk inlagda grönsaker
1 dl majonäs
Salt och peppar
Curry och gurkmeja Mixa ihop alla ingredienser med en stavmixer, tillsätt även lite av vätskan från de inlagda grönsakerna.
INSTRUKTIONER
Koka potatisen
Knäck äggen i en djup tallrik och vispa ihop med en gaffel. Häll ströbröd och mjöl på två olika tallrikar, krydda mjölet med salt och peppar.
Vänd rödspättafilérna först i mjölet sen i de vispade äggen och sist i ströbrödet.
Hetta upp en stekpanna med olja och smör och stek fiskbitarna på meddellåg värme tills båda sidor får en fin gyllenbrun stekyta.
Serveras med kokt potatis och remouladsås.
Om oss
Vi är en av Stockholms största hemleverantörer av fisk och skaldjur. Med flera tusen nöjda kunder erbjuder vi alltid exemplarisk service till kunderna och den allra högsta kvalitén på varorna.