Köpvillkor

Allmänt

Dessa villkor gäller mellan dig som kund och Delikatessbilen i Sverige AB vid beställning av varor på www.delikatessfisk.se. För att beställa måste du som kund ha fyllt 18 år. Om du är under 18 år, krävs målsmans tillstånd för att kunna genomföra en beställning. Vi erhåller oss rätten att under vissa omständigheter ändra eller neka en beställning.

Vi reserveras oss för slutförsäljning och eventuella skrivfel.

Priser

Vid beställning på www.delikatessfisk.se gäller priset som anges för den tidpunkt din beställning genomförs. Alla priser anges i svenska kronor (SEK) och är inklusive moms som normalt är 12% för livsmedel och 25% för non food produkter. Priserna inkluderar inte frakt eller eventuella betalningsavgifter, dessa anges separat på ett tydligt sätt innan beställningen slutförs.

Betalning

I samarbete med Klarna Checkout erbjuder vi direkt-, faktura-, del- och kortbetalning. Ta del av Klarnas villkor här.

Avhämtning

Delikatessbilen i Sverige AB erbjuder inte avhämtning utan endast hemkörning. Alternativt kan en mötesplats bestämmas i förväg.

Ångerrätt

Försäljningen av mat via Delikatessbilen i Sverige AB omfattas inte av ångerrätt enligt distansavtalslagen (lag (2005:59) om distansavtal och avtal utanför affärslokaler). Livsmedel som snabbt kan försämras omfattas inte heller av distansavtalslagen. Du kan läsa mer om ångerrätt och vilka varor och tjänster som är undantagna från ångerrätt på Konsumentverkets hemsida.

Reklamation

Vänligen kontakta oss genom att maila info@delikatessfisk.se innan du returnerar en vara, oavsett anledning för bästa och säker hantering av din retur.
Du har rätt att reklamera din beställning inom skälig tid enligt konsumentköplagen. Reklamationsrätten gäller oavsett om felet är synligt eller dold med förutsättning att felet inte uppstått som följd av felaktigt bruk av varan.

Personuppgifter

Delikatessbilen i Sverige AB behandlar dina personuppgifter, såsom kontaktuppgifter och orderinformation för att kunna hantera din beställning. Du kan läsa mer om vår Integritetspolicy här.

Kontaktuppgifter

Organisationsnummer 559056-5015
Delikatessbilen i Sverige AB
Almagatan 2, 169 75 Solna
Telefon 070 – 77 77 129
info@delikatessfisk.se