Om oss

Delikatess Bilen i Sverige AB är verksamma i Stockholms området, vi är en av Stockholms största hem leverantörer av fisk och skaldjur. Med flera tusen nöjda kunder så erbjuder vi alltid exemplarisk service till kunderna och den allra högsta kvalitén på varorna.


Vårt huvudkontor hittar man i Spånga. Vår målsättning är att erbjuda den allra finaste fisken och skaldjuren från havet direkt hem till kundens dörr till ett bra pris.


Delikatessfisk Grundades 2014 av Kenny Westerdahl som har mer än 15 års erfarenhet av Fiskbranschen och utav Jonathan Lyrhed som med över 9 års erfarenhet som försäljningschef inom konsument och företagsförsäljning har en stor kunskap om vad just du som kund vill ha. Det motto båda har gemensamt är att alltid ge kunden den bästa servicen.


Vi erbjuder kunden att betala med kort, betalar gör du vid leveransen av dina varor. Dina varor levereras inom 1-2 dagar efter att vi erhållit din order. Självklart avtalar vi tid för din leverans med dig som kund per telefon, allt för att ni inte känna er stressade. All fisk och skaldjur vi på Delikatessfisk levererar till kund är färskfrusen vilket innebär att fisken fileas och fryses direkt vid fångstillfället, vilket i sin tur ger lång hållbarhet och finare kvalité till er som kund.

HÖRT FRÅN KUNDER

Smörstekt spätta toppad med räkor, kokt potatis, ärtor och skirat smör är en snabb och lyxig middag vilken dag som helst!

Mmm Kalix löjrom är min favorit!

Det finns inget godare och enklare än eran torsk, klart på 15min. Så gott!